秋から冬へ 11月1日〜12月30日迄
蕎麦懐石 宴(うたげ) 3,608円
(先付2種)そばの実クリーム柿なます ゆず豆腐
お凌ぎ 蕎麦豆腐の京ゆばあんかけ
お造り 寒鰤レモン造り
揚物 海老天京野菜三種
蕎麦 手打ちせいろそば又は
九条ねぎそば
鍋物 国産牛はりはり鍋
御飯 ゆかり御飯 香物
シャーベット
From autumn to winter from
November 1 to December 29
Soba kaiseki banquet 3,608 yen
(Two kinds of front-end) Noodles with buckwheat Yuzu tofu
Kyo Yuba Ankake of Soba Tofu
Sashimi
Deep-fried Shrimp Vegetables,
Soba Handmade Seiro soba or
Kujo green onion soba
Hotpot Japanese beef beam hot pot Yukari rice sherbet